Cara Dapatkan Teks Dari Image Tanpa Perlu Taip

 


Hi semua! mesti leceh bukan hendak taip satu persatu teks yang kita mahu dari gambar. 

Berikut adalah langkah mudah yang boleh digunakan oleh semua orang tanpa perlu bayar sesen pun !
Tapi, syarat utama adalah anda harus mempunyai acc Telegram.

1. Buka Telegram anda dan Taip "Image to text [OCR]
2. Akan muncul paparan seperti berikut


3. Masukkan gambar yang anda inginkan. Tunggu beberapa saat. Dan selesai! 



Selamat Mencuba ! Jika bermanfaat. Kongsikan agar ilmu ini sentiasa tersebar dan memberi manfaat kepada semua orang๐Ÿ’—



Post a Comment

6 Comments

  1. this is super good sharing! thank you

    ReplyDelete
  2. Bagus sangat ni. Memudahkan kerja tak perlu taip semula dari image. Terima kasih atas perkongsian.

    ReplyDelete
  3. Waaaaa memang ilmu baru pada saya.
    Thank you for sharing. Bagus sangat.

    ReplyDelete
  4. telegram ni memang sangat best, dan sangat mesra pengguna. nak buat apa semua boleh kan

    ReplyDelete
  5. woah sharing yang bermanfaat kekadang buat assignment gigih type satu satu hehe

    ReplyDelete
  6. Wah... thank you, share info pasal ni. :D

    ReplyDelete